YLEISTÄ VUOKRAUKSESTA

Vuokrakausi

1.6. - 31.8. (A-kausi) viikko Muikku, Ahven ja Lohi mökeillä alkaa la-iltapäivänä klo 16 ja päättyy seuraavan viikon la-aamuun klo 11.

Kuha mökissä viikko alkaa su-iltapäivänä klo 16 ja päättyy seuraavan viikon su-aamuun klo 11.

A-kaudella ei vuokrata viikonloppuja.

Muina aikoina viikko alkaa pe-iltapäivästä klo 16 ja päättyy seuraavan pe-aamuun klo 11. Sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan myös muunlaiset ajat tulevat kyseeseen. Viikonloppu on perjantaista klo 17 sunnuntaihin klo 17. 

Maksu

Vuokrattavasta mökistä maksetaan ensin varausmaksu, joka on noin 25 % mökin vuokraushinnasta. Varausmaksun eräpäivä on 14pv varauspäivästä. Hinnasta jäljelle jäävä summa maksetaan 14pv ennen loman alkua. Viikonloput maksetaan kerralla, kuukautta ennen viikonloppua. Hintoihin sisältyy sähkö, lämmitys, polttopuut ja ALV-vero.

Laskutus

Laskut lähetämme asiakkaalle sähköpostin liitetiedostona tai tarvittaessa kirjepostina postin kautta. 

Peruutus

Varausmaksun palautuksesta: Jos joudutte perumaan lomanne, on se tehtävä vähintään kuukautta ennen vuokra-ajankohdan alkua, tällöin saatte varausmaksusta 80% takaisin. Alle kuukauden varoitusajalla peruutetusta lomasta ei palauteta varausmaksua. Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus), vuokra maksetaan takaisin, ennakkomaksua lukuun ottamatta.

Meillä on oikeus peruuttaa varaus force majeure-tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

Jos mökin varausmaksua ei näy maksettuna neljäntenä päivänä eräpäivän jälkeen, mökki vapautuu uudelleen vuokraukseen. 

Siivous ja liinavaatteet

Mökki on jätettävä siihen kuntoon mitä se on ollut tullessa mökille, muuten tulemme laskuttamaan siivouksen jälkikäteen.

Lisämaksusta teemme loppusiivouksen Ahven ja Muikku mökkiin 100 eurolla ja Kuha ja Lohimökkiin 130 eurolla. Liinavaatteet ovat saatavilla 15 euroa/ per henkilö (sis. aluslakana, pussilakana, tyynyliina, 2x pyyhe).